Blog Post

Ez a legnépszerűbb betűpárna

Meg van, hogy melyik betű vezeti a népszerűségi listánkat, tudd meg azt is, hogy miért.

Betűpárnáink gondos munkával, szívvel – lélekkel készülnek, minden egyes darab ezért picit más, ettől egyedi. Nincs két egyforma betű azonos textillel, hiszen a lehetőségek száma végtelen.

Amikor megkeresnek minket egy egyedi rendeléssel, sok mindent át kell gondolni: kisfiúnak vagy kislánynak készül-e, milyen alkalomra szánják, egészen pici babának lesz ajándék vagy már tinikorúnak? Milyen a szoba berendezése, hangulata avagy milyen lesz a fotózás témája, dizájnja. Ettől mind – mind függ egy betűpárna elkészülte, de ettől is szeretik olyan nagyon adni és kapni is.

 

Az egyediségen túl azért mégiscsak látunk valami statisztikát, mégis tudunk valami ismétlődést felfedezni a párnák között. Mégpedig azt, hogy milyen betűből rendeltek a legtöbbet, s ez mit jelenthet. Avagy fordítva?

 

B betűpárna

Egyértelműen ő a győztes, a B betűből kértetek eddig a legtöbbet. Rengeteg alkalommal készítettük, de persze mindig más textillel, hiszen ettől egyedi és így készül mindenhova a leginkább passzoló darab.

A textil színek és minták alapján, no meg a személyes egyeztetés során megtudott információkból leszűrve leginkább fiúknak készültek a párnák, hiszen toplistás nevek többek között a Botond, a Balázs és a Botond is. A sort toronymagasan a Bence név vezeti már évek óta, de sok baba kapta 2017-ben és idén a Benett nevet is.

Ezekhez a nevekhez leggyakrabban olyan fiús színeket választottatok, mint a sötétkék, a drapp és a szürke – ez utóbbi szín egyébként a legdivatosabb babaszobákban bukkan fel, így nem csoda, hogy a dekorelem is követi a dizájnt.

Lánynevek között nem sok B betűvel kezdődő van, így érthető, hogy a fiú nevek miatt volt magas a B betűpárnák száma, de a gyönyörű Boglárka névnek személy szerint nagyon örülök, hogy 2017-ben az első 10-ben benne van. Blanka és Bianka is felkerültek a listára, érdekesség, hogy nekik leginkább virágos mintájú textileket választottak szüleik, vagy ajándékozóik.

Related Posts

Örök kedvenc: marokkói mozaik minta

Vannak örök darabok amik sosem mennek ki a divatból, s ilyen a marokkói mozaik

Vagány fiúszoba fekete – szürke és arany színekben

Bex Angliában, Gloucestershireben él, két gyermek édesanyja és nem mellesleg az egyik legnépszerűbb lakberendezés